DRG Battlefieldtours & Books

Airwar '40-'45 & Market Garden & Liberation 1945 Battlefieldtours

Over DRG Battlefieldtours & Books

 

Geachte bezoekers,
Welkom op de website van DRG Battlefieldtours & Books. DRG is in 2006 opgericht om informatie en kennis te verzamelen en uit te dragen over de luchtoorlog ’40 – ’45 boven Nederland, de grootste luchtslag uit de Wereldgeschiedenis.

De organisatie en verrichtingen van de Duitse luchtverdediging in Nederland genieten bijzondere aandacht. De geschiedenis van Fliegerhorst Deelen en bijbehorende commandocentra en (radar) peilinstallaties zijn speerpunten in het onderzoek, excursies en publicaties. Ook verkopen wij een gespecialiseerde collectie boeken en DVD’s!
Aangezien Arnhem internationaal gesproken vooral bekend is van haar rol in de ‘Market Garden Operation’ in 1944, is DRG in 2009 ook begonnen met het ontwikkelen van battlefieldtours op dit terrein. We richten ons daarbij vooral op kleinere groepen uit binnen- en buitenland die naar de regio komen om Market Garden op lokatie te bestuderen. Daarnaast werken we voor/ samen met de grotere Engelse reisorganisaties die Market Garden battlefield tours aanbieden.

OP WWW.YOUTUBE.COM STAAN VERSCHILLENDE FILMPJES OVER VLB DEELEN EN ONZE BATTLEFIELDTOURS!
Klik hier om naar “DRG in de Media” pagina te gaan: http://www.fliegerhorstdeelen.nl/drg-in-de-media/

DRG is Accredited Member / Badge nummer 61 van de
International Guild of Battlefield Guides

(https://www.gbg-international.comgbg_guide_badge_small)

Als accredited-member van de Int. Guild of Battlefield Guides (GBG Badge nr.61) zijn wij volledig gecertificeerd en verplicht battlefieldtours te organiseren volgens hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen en persoonlijke eisen van de klant. De DRG werkt zoveel mogelijk samen met andere personen, groepen en instanties die dezelfde doelstellingen nastreven , zoals Vrienden Airborne Museum, Bevrijdingsmuseum Groesbeek, Battlefieldtours.nu, Liberationroute.nl, etc. vooropgesteld dat er sprake is van een gelijkwaardige uitwisseling van informatie, of wederzijds voordeel.

DRG is een merknaam van WKCommunicatie / KvK nr. : 09178535