DRG Battlefieldtours & Books

Airwar '40-'45 & Market Garden & Liberation 1945 Battlefieldtours

Over DRG Battlefieldtours & Books

gbg_guide_badge_small

Accredited member Int.Guild of Battlefield Guides Badge 61

https://www.gbg-international.com/guide/willem-kleijn

Geachte bezoekers,
Welkom op de website van DRG Battlefieldtours & Books. DRG is in 2006 opgericht om informatie en kennis te verzamelen en uit te dragen over de Luchtoorlog ’40 – ’45 boven Nederland, de grootste luchtslag uit de Wereldgeschiedenis en Operatie Market Garden/ Bevrijding van Nederland

De organisatie en verrichtingen van de Geallieerde Luchtmachten en de Duitse luchtverdediging in Nederland genieten bijzondere aandacht. De geschiedenis van Fliegerhorst Deelen en bijbehorende commandocentra en (radar) peilinstallaties zijn speerpunten in het onderzoek, excursies en publicaties. Ook verkopen wij een gespecialiseerde collectie boeken op dit gebied!
Aangezien Arnhem internationaal gesproken vooral bekend is van haar rol in de ‘Market Garden Operation’ in 1944, is DRG in 2009 ook begonnen met het ontwikkelen van battlefieldtours op dit terrein. We richten ons daarbij vooral op kleinere groepen uit binnen- en buitenland die naar de regio komen om Market Garden op locatie te bestuderen. Daarnaast werken we voor/ samen met organisaties uit diverse landen zoals Royal Airforce, Royal Navy , Royal Marines, Luchtmobiele Brigade, Kon.Luchtmacht, Kon.Mariniers, etc. en de grote internationale reisorganisaties die Battlefield tours aanbieden zoals In the Footsteps, WW2 Museum New Orleans, CGTBattlefields, Letsgetoutofhere.ca e.a.

OP WWW.YOUTUBE.COM STAAN VERSCHILLENDE FILMPJES OVER vm. VLIEGBASIS DEELEN EN ONZE BATTLEFIELDTOURS!
Klik hier om naar “DRG in de Media” pagina te gaan: videos deelen/diogenes

DRG is niet alleen Accredited Member / Badge nummer 61 van de International Guild of Battlefield Guides, maar tevens ge-accrediteerd gids van de Liberation Route en Airborne Region !

https://liberationroute.nl/the-netherlands/guides/willem-kleijn

DRG Battlefieldtours is als accredited-member van de Int. Guild of Battlefield Guides (houder GBG Badge nr.61) volledig gecertificeerd en daarmee verplicht battlefieldtours te organiseren volgens hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen en persoonlijke eisen van de klant. De DRG werkt zoveel mogelijk samen met andere GBG-gidsen (zie onder: Int.Guild of Battlefield Guides) en personen, groepen en instanties die dezelfde doelstellingen nastreven, zoals Vrienden Airborne Museum, Museum Deelen, Bevrijdingsmuseum Groesbeek, Bunkermuseum Tiger /Terschelling, Battlefieldtours.nu, Liberationroute.nl, etc. vooropgesteld dat er sprake is van een gelijkwaardige uitwisseling van informatie, of wederzijds voordeel.

DRG is een merknaam van WKCommunicatie / DRG , geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder nummer : 09178535